Grana Padano DOP produceras i det historiska skyddade ursprungsområdet, tack vare bidraget från medlemmarna i provinserna Mantova och Brescia, de två viktigaste för produktionen av denna DOP.
Finns i olika storlekar och lagringar som sträcker sig från ett minimum av 10 månader upp till 20 månaders mognad.
Läckra Borettana-kvalitetsvårdlökar i extra jungfruolja.
Arbetade färska och nedsänkta i en god extra jungfruolja där en touch av rosa peppar tillsätts.
Produktetikett
I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten.
Kombinationer
Borettane i Extra Virgin kan konsumeras som de är, naturligtvis, som en aperitif, men framför allt är de en utmärkt förrätt och ett utmärkt tillbehör, eventuellt uppvärmda, till kötträtter.
Förvaringsmetod
Förvara på en torr och sval plats, borta från värmekällor. När den är öppnad, förvara i kylskåp (+4°C) och konsumera inom 3 dagar.
Kod:CIPO 330
Il formaggio METRO Chef Pecorino Romano DOP da 3 kg è una delizia italiana, perfetta per aggiungere un tocco di sapore autentico ai tuoi piatti. Con il suo profumo ricco e il sapore robusto, questo formaggio porta una ricchezza di sapori ai tuoi pasti. Confezione da 3 kg per soddisfare le tue esigenze di ristorazione.
Handpressad smörgås för att göra den ännu mjukare och mer lättsmält. Tillagas antingen på grill eller i en förvärmd ugn vid 240° tills den är fint gyllenbrun. Fyll den efter smak; varje kombination gör den ännu mer läcker och smakrik.
Parmigiano Reggiano DOP är resultatet av en skicklig hantverksbearbetning, som har överförts från generation till generation. Medlemmarna producerar den enligt den traditionella metoden, i provinsen Mantova på Po:s högra strand.
Tillgänglig i olika storlekar och lagringar som sträcker sig från minst 14 månader upp till 30 månaders mognad.
Gorgonzola är en ost med rå mjölk av ljusgul färg, vars gröna ådror beror på mögelprocessen, det vill säga bildandet av mögel.
I den söta versionen är den krämig och mjuk, med en speciell och karaktäristisk smak, något kryddig.
I den kryddiga versionen har den en mer uttalad och stark smak, vars pasta är mer mögelbildad, fast och smulig.
Producerad med pastöriserad mjölk från gårdar belägna i ursprungsområdet med tillsats av mjölksyrabakterier och utvalda mögelsorter, naturligt fri från laktos.
Den finns tillgänglig i de klassiska formaten.